€27,95 

Teperberg
Teperberg Essence Fortified Red Wine (Port style)

Teperberg Essence Fortified Red Wine (Port style)

Teperberg werd gevestigd in 1870 in Jeruzalem en is daarmee Israël’s oudste wijngaard en tevens de op drie na grootste! Jaarlijks produceert de wijngaard meer dan vijf miljoen flessen wijn voor wijnliefhebbers over de hele wereld. Teperberg is nu een wijngaard vlakbij Tzora aan de voet van de heuvels van Juda. Van oorsprong draagt deze plaats de naam Efrat. 
Motti Teperberg, zoon van Avraham’s grootse kleinzoon, nam de leiding van het management en scherpte de kunst van wijnbouw verder aan. Hij creëerde een persoonlijke touch en verbeterde het fermentatieproces van de wijnmakerij. De wijnmakerij komt overeen met de visie die de familie Teperberg altijd leidde – de oude wijnbouwtraditie behouden, terwijl het voortdurend verbeterd. Vijf generaties zijn van vader naar zoon overgebracht, met inachtneming van een familietraditie.

De Teperberg Essence Fortified Red Wine is een versterkte rode wijn welke zich kenmerkt door een delicate geur van pruimen en gebakken fruit en is gemaakt van met de hand geplukte Merlot druiven uit een afgelegen gebied van het Efraïm Hills. De wijn is diep rood van kleur en is speciaal gerijpt in Franse en Amerikaanse eiken vaten gedurende 15 maanden. Een fantastisch alternatief voor de betere Ports. 

 Wijnsoort Rood (zoet)
 Kenmerk Droog
 Land Israël
 Herkomst Judea
 Druiven 100% Merlot
 Serveertemperatuur 15-17 °C
 Lekker bij

Super bij een kaasplateau en allerlei desserts met chocolade.

Klik hier voor meer informatie over het oogstjaar.

 €27,95 
Vraag over dit produkt