€31,50 

Wijnkoperij Steinz
Wijnkistje "Fin del Mundo Reserva"

Wijnkistje \"Fin del Mundo Reserva\"

Wijnkist met schuifdeksel inclusief 2 wijnen van Bodegas Del Fin del Mundo (Argentinië)

Bodega del Fin del Mundo is gelegen in het Argentijnse Patagonië. Door de intense warmte overdag en koelte s’nachts (een enorm temperatuurverschil van meer dan 20 graden) rijpen de druiven op perfecte wijze en zorgt dit voor een zeer goede balans in de druiven, zoals de zuurgraad, aroma en structuur. Door de schaarse regenval en lage luchtvochtigheid blijven de wijngaarden buitengewoon gezond waardoor het bespuiten van de wijngaard tot een minimum beperkt blijft.

1 fles Reserva Malbec (rood)
Deze Malbec heeft een donkere robijnrode kleur. Aroma’s van braambessen, pruimen, viooltjes met een lichte kruidige toets van hout en specerijen. Zachte tannines, volle smaak met aangename zuren. Een heerlijk complexe malbec. 12 maanden rijping in 70% Franse en 30% Amerikaanse eiken vaten.

1 fles Reserva Chardonnay (wit)
Prachtige goudgele kleur. Subtiele aroma’s van vanille en mango. In de mond proeven we sappig fruit, een vleugje geroosterde amandelen mooi ondersteund door fijne zuren en een discrete houttoets. Een heerlijke rondeur met een lange finale. Een gedeelte van de wijn rijpt gedurende 8 maanden in 70% Franse en 30% Amerikaanse eiken vaten.

Dit wijnkistje wordt kompleet afgeleverd met de wijnen op een bedje van houtwol.

 €31,50 
Vraag over dit produkt