Padro & Co

Vermouth is een heerlijke drank op basis van versterkte wijn en kruiden.

De oorsprong van de Padró familie gaat terug naar het jaar 1886 en naar het dorp Bràfim (Tarragona), op dat moment een dorp met ongeveer 400 inwoners. Toen zijn Daniel Padro Porta en zijn vrouw Rosa Valldosera op bescheiden wijze begonnen met het maken van (likeur)wijnen. Inmiddels staat nu de vijfde generatie aan het roer maar ze werken nog met dezelfde filosofie als hun voorouders,. Natuurlijk zijn ze wel meegegaan met de tijd en wordt er geinvesteerd in de wijngaarden en nieuwe (verbeterde) producten. Wij leveren een aantal heerlijk Vermouth's van Padro. Toen de export van wijn en uit het gebied rond Tarragona begon toe te nemen ontstond hier ook de productie van Vermouth als nieuw product op basis van wijn. Vermouth is van oudsher een drank dat voornamelijk als aperitief werd gedronken voor of na de maaltijd.

Vermouth is een versterkte wijn in combinatie met kruiden en heeft meestal een flinke rijping achter de rug. Er zijn meerdere smaken, op basis van diverse wijnsoorten en kruidencombinaties en varieren van mild zoet tot droog.De Vermouth van Padro & Co heeft na de productie gerijpt in 50 jaar oude kastanje vaten die oorspronkelijk werden gebruikt voor de transport.

Wij leveren 4 verschillende smaken waarbij 1 smaak, de "Rojo Amargo" ook erg geschikt is voor het maken van mixen en cocktails. Het alcoholpercentage is 18%.

Toon: 

 • Vermouth Rojo Clasico

  €14,75

  BestelDetails
 •  
  Vermouth Rojo Clasico

  €14,75

  Bestel

  Details

 • Vermouth Blanco Reserva

  €14,75

  BestelDetails
 •  
  Vermouth Blanco Reserva

  €14,75

  Bestel

  Details

 • Vermouth Rojo Amargo

  €21,75

  BestelDetails
 •  
  Vermouth Rojo Amargo

  €21,75

  Bestel

  Details

Pagina(s):   1 
Artikel 1 tot en met 3 (van 3 artikelen)