Waarom WijnDistrict?

WijnDistrict is een wijnwebwinkel zonder poeha! Wij bieden een mooi en interessant wijnaanbod voor bourgondische genieters en wijnliefhebbers tegen eerlijke prijzen, waarbij we het beste bieden in verschillende prijsklassen.

 Eigen wijnwinkel in Almere

Graag nodigen we u uit om eens langs te komen in onze gezellige wijnwinkel in Almere. U kunt dan even op uw gemak wijnen bekijken en soms ook proeven. Natuurlijk kunt u de wijnen meteen meenemen of laten bezorgen! Alle wijnen in onze webwinkel met bovenstaand vignet zijn in de winkel op voorraad.

Alvast een voorproefje? Kijk dan hier!

 

 Alleen genietwijnen

Wij leveren uitsluitend genietwijnen. Al onze heerlijke wijnen hebben een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding en zijn gerankschikt in de diverse wijngebieden maar zijn ook naar wijnsoort. Natuurlijk kunt u ook een trefwoord ingeven in het zoekvenster en het systeem alle mogelijke wijnen of andere producten laten rangschikken.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

 Eenvoudig en veilig betalen

U rekent af door te betalen met Ideal, een bankoverschrijving of contant bij afleveren (alleen in Almere). I.v.m. uw en onze veiligheid hebben wij er voor gekozen geen betalingen via Credit Card of Paypal te accepteren.

De betaling via iDeal verloopt via onze serviceprovider Pay.nl. Zij zijn gespecialiseerd in het zo veilig mogelijk betalen via internet.

 

 Zakelijk bestellen

Wij leveren onze genietwijnen ook aan bedrijven, instellingen en horeca. Voor restaurants bieden wij een aantal zeer mooie huiswijnen zodat ook uw klanten vlop kunnen genieten!Natuurlijk verzorgen wij ook uw (wijn)relatiegeschenken. We hebben hier vele mooie, klassieke, creatieve verpakkingen voor. Met of zonder uw eigen etiket of opdruk.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Zie ook Zakelijke diensten.

 Gratis betrouwbare levering

Afleveren in Almere is altijd geheel gratis (ook 1 fles). Buiten Almere bezorgen we gratis bij bestellingen vanaf 12 flessen of een ordertotaal vanaf € 75,- . Binnen Almere bezorgen we zelf en in andere gevallen wordt er meestal afgeleverd via DPD in speciale stevige wijnverpakkingen. Het transport is altijd verzekerd.

Indien u niet in aanmerking komt voor gratis verzenden zijn de kosten slechts € 5,95 (Nederland) of € 9,95 (België).

 

 Bel of mail ons voor advies

Voor al uw vragen over een wijn of advies over een wijnkoelkast kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Maar een e-mail sturen is natuurlijk net zo makkelijk. Omschrijft u dan zo nauwkeurig mogelijk het product en gewenste advies, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een e-mail terugsturen of telefonisch contact opnemen.

Tel. 036 - 525 99 66 of Mobiel 06 - 300 66 973
Email: info@wijndistrict.nl