Verzenden & Betalen

Verzendkosten
Wij leveren in heel Nederland en België volgens onderstaande verzendkosten:

Verzendkosten:
Aflevering binnen Almere is gratis vanaf 6 flessen en worden door ons zelf afgeleverd.

Nederland:
Bestellingen vanaf 12 flessen of een ordertotaal vanaf € 75,- worden altijd gratis en netjes bij u afgeleverd. Kleinere bestellingen worden meestal afgeleverd door DPD in speciale stevige wijnverpakkingen en soms door Verhoeven Wijntransport. Het transport is altijd verzekerd. Indien u niet in aanmerking komt voor gratis verzenden zijn de kosten binnen Nederland € 6,95 en naar België € 9,90.

België:
Bestellingen vanaf 18 flessen worden altijd gratis en netjes door DPD  in speciale stevige wijnverpakkingen bij u afgeleverd. Het transport is altijd verzekerd. Indien u niet in aanmerking komt voor gratis verzenden zijn de kosten vanaf 12 flessen € 6,95 en tot 12 flessen € 9,90.

Betaalwijzen
Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijke betaalvarianten:

1. Betaling met iDEAL (alleen Nederland)
Dit is de meest eenvoudige variant voor Nederland. Klik op ‘Betalen via iDEAL' hierna komt u terecht op de betaalpagina van Pay.nl. Vul de benodigde gegevens in en klaar! Snel, veilig en simpel.

2. Betaling met Mr. Cash (alleen België)
Dit is de meest eenvoudige variant voor België. Klik op ‘Betalen via mr. Cash' hierna komt u terecht op de betaalpagina van Pay.nl. Vul de benodigde gegevens in en klaar! Snel, veilig en simpel.

3. Vooruitbetaling via bank- of giro overschijving
Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met daarin de betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling op onze bankrekening verzenden wij uw bestelling.

4. Contante betaling bij aflevering
Alleen mogelijk indien de bezorging door ons zelf wordt afgeleverd en dus uitsluitend in Almere. Bij aflevering kunt u dan contant of per PIN betalen.

5. Betaling onder Rembours
U betaalt het totaalbedrag aan de transporteur. Hiervoor wordt een toeslag berekend.

6. Betaling op factuur
Alleen mogelijk voor (zakelijke) vaste klanten en altijd na beoordeling door WijnDistrict. Wij houden ons te allen tijde het recht voor om u, zonder opgaaf van reden, een andere betaalwijze aan te reiken of om een aanbetaling te verzoeken. Wij achten deze noodzakelijk om ons risico op non-betaling te verkleinen en hopen op uw begrip hiervoor.

Minimale bestelhoeveelheid
Wij hanteren in principe geen minimum. Wel is het zo dat sommige wijnen uitsluitend per 6 of 12 flessen besteld dienen te worden. De meeste wijnen kunt u gewoon per fles bestellen. Voor gratis verzending dient u minimaal 12 flessen te bestellen of een minimaal orderbedrag van € 75,-

Levertijd
Wij streven een levertermijn na van maximaal vijf dagen. In principe verzenden wij uw bestelling de dag na bestelling of nadat uw betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. Het kan voorkomen dat een bepaalde wijn of accessoire (tijdelijk) is uitverkocht. Uiteraard proberen wij dit te vermijden en zullen we u altijd goed op de hoogte houden.

Aflevering
Na uw bestelling ontvangt u een geautomatiseerde orderbevestiging van ons. Hierna wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling tot het moment dat de bestelling bij ons is verzonden of bij u is afgeleverd.

Wilt u bezorging op een specifieke dag? Laat het ons dan weten bij uw bestelling (in het vakje "Opmerkingen") en wij zullen onze uiterste best doen. Of stuur een e-mail naar info@wijndistrict.nl.

Oogstjaren
Wij sturen u altijd de meest recente oogstjaren van de door u bestelde wijnen. Indien u van tevoren het actuele oogstjaar wil weten kunt u ons een email sturen met het verzoek hiervoor. Indien u nadrukkelijk de voorkeur geeft aan een bepaald oogstjaar verzoeken wij dit duidelijk te vermelden bij uw bestelling of van tevoren op te vragen welk oogstjaar nu loopt. Stuur ons dan een email naar info@wijndistrict.nl.

Overige vragen
Mocht naar aanleiding van het bovenstaande toch nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op.