Relatiegeschenken

Passende wijnen en kant-en-klare wijngeschenken voor al uw zakelijke doeleinden! Wijnen in luxe geschenkverpakking, houten kistje of met eigen etiket? In overleg met u, bieden we een oplossing op maat!

Laat de wijn uw bedrijf promoten!
Als u wijnen geeft aan relaties wilt u dat de wijn uw dienst of product onderstreept. De wijn dient als visitekaartje. WijnDistrict levert in elke prijsklasse wijnen, waarmee u altijd goed voor de dag zal komen.Ruime keuze en kwaliteit!
Voor de professionele afnemer uit alle branches hebben wij een zeer ruime keuze aan interessante wijnen. De grootte van uw bestelling is niet bepalend voor ons advies of onze service. De prijs bepaalt u zelf door de hoeveelheid flessen die u afneemt. Wij hanteren een oeroud principe: hoe meer men afneemt, hoe lager de prijs.

Eigen wijnfles etiketten
Uw eigen etiket op de wijn die u weggeeft heeft natuurlijk veel attentiewaarde want op het moment dat uw klant de fles drinkt wordt deze nog meer geassocieerd met uw bedrijf! Let dus ook op dat u nooit een twijfelachtige kwaliteit wijn weggeeft want de meeste mensen proeven gerust het verschil wel!

Logistieke oplossingen
Indien u uw relatiegeschenken naar uw klanten of personeel wil opsturen, kunt u ook dit aan ons overlaten. Wij verpakken uw geschenk in een speciale stevige verpakking en dragen zorg voor de seperate verzending.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of meteen een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.